zaterdag 15 september 2007

Spreker

Morgen spreekt broeder Bas van den Bosch uit Veenendaal bij ons. Hij komt uit het bedrijfsleven en is nu precies 30 jaar geleden in Zijn dienst gekomen. Hij heeft vijftien jaar een conferentiecentrum geleid met heel veel zegen en de andere vijftien jaar is hij een reizend evangelist geweest - tot nu toe.
Broeder Van den Bosch is bijna 69 jaar, en nog dankbaar voor zijn goede gezondheid, druk bezig in de wijngaard van de Here. Hij is alle zondagen op pad om van Christus te getuigen.
Daarnaast werkt hij in de zomermaanden als camping-pastor op camping Het beloofde land. Hij geeft bijbelstudie en doet samen met zijn vrouw pastoraal werk.
Ze hebben een dochter en een zoon die al bij de Here is. Hun dochter is zendelinge in het noorden van Ethiopie en heeft daar een kinderdorp. Ook bij dit werk zijn ze erg betrokken, minstens tweemaal per jaar gaan ze vier weken naar haar toe. Er is daar een kleine christen gemeente ontstaan waar hij Bijbelstudies doorgeeft en waar hij, zolang er nog geen voorganger is, de mensen pastoraal begeleidt.

Deze zondagochtend zal er ook een collecte worden gehouden ten behoeve van de geluidsinstallatie.

Voor de kinderen vanaf groep 8 begint de bijbelklas weer.

Geen opmerkingen: