maandag 17 september 2007

Continental Kids: Ik ben hier!

Op zaterdag 29 september om half vijf zullen de Continental Kids optreden in ons gebouw. Vooraf reserveren is gewenst. Kaarten kosten vijf euro voor volwassenen en twee euro vijftig voor kinderen.
De Continental Kids treden dit jaar op met het programma: 'Ik ben hier!' Ze brengen een verhaal met woord en muziek, ondersteund door dans en een lichtshow. Het optreden is vooral leuk voor kinderen van de basisschool, maar ook voor tieners die belangstelling hebben voor musicals.
De Continental Kids hebben zo'n honderdvijftig concerten gegeven in Nederland en Belgie met meer dan 60.000 kinderen als bezoekers. Er zijn inmiddels vijf cd's uitgegeven. Op dit moment zijn er zeven Continental Kids groepen op pad. Ook in Duitsland vinden optredens plaats en er wordt een Amerikaanse en Franse groep gestart. Een groep bestaat uit dertig kinderen tussen 8 en 12 jaar. Na een training van een week geven ze negen concerten met een gezamenlijk Doelen-concert als hoogtepunt. Om mee te mogen doen met de Continental Kids zijn een aantal dingen belangrijk: duidelijke talenten, grote motivatie, enorme inzet, sterke uitstraling en overtuigende presentatie.
Het belooft dus een spectaculair optreden te worden! Reserveer alvast een kaartje, voordat het uitverkocht is op hvrenselaar@solcon.nl en vergeet niet je vriendje of vriendinnetje mee te vragen.

Geen opmerkingen: