dinsdag 29 mei 2007

Jeugdactiviteiten


Vorige week (18-19 mei) hebben we een 24-uurs-sleep-overparty met Impuls gehouden. Op vrijdag verzamelden we vanaf 17 uur bij het ECG gebouw en hebben we onze slaapplaatsen klaargemaakt en daarna met elkaar gegeten. Van 20 uur tot 22 uur hebben we met elkaar nagedacht (door spel en studie) over de betekenis van zonde en genade, leren begrijpen hoe belangrijk het is dat we een Redder hebben. Na tienen starte de filmnacht...

De volgende morgen hebben we eerst stille tijd gehouden, in pyama op bed: girls-only en boys-only en vervolgens met z'n allen ontbeten. De rest van de morgen weer veel actie en geleerd dat de enige die de relatie tussen God en ons kan herstellen, God zelf is. Dat we worden gerechtvaardigd door te geloven: zo komt het weer goed tussen Hem en ons. Gods Geest geeft ons de kracht om niet langer te zondigen. Na een lekkere lunch zijn we met elkaar naar het surfeiland in Aalsmeer gegaan om te zwemmen (brrr...).

Toen we weer rond 16.15 bij het gebouw terug waren hebben we nog kort een spel gedaan waarbij duidelijk werd dat je moet kiezen of je slaaf wilt zijn van de zonde of van de rechtvaardigheid. Dat God wil dat we onszelf helemaal aan Hem geven: naar welke meester luister je?
We waren met gemiddeld zo'n 12 personen, sommigen konden pas wat later komen en anderen moesten helaas eerder weer weg. We hebben het ontzettend gezellig gehad met elkaar. Volgende week gaan we met een aantal van Impuls naar de EO jongerendag in het Gelredome in Arnhem.
Het thema is: Dream bigger! info op: www.eo.nl/jongerendag.

Heidi

Geen opmerkingen: