woensdag 23 mei 2007

Examenkandidaten

In de gemeente zijn twee jonge mensen die examen doen. Als ik iemand vergeet, laat dan even een reactie achter, want dan kunnen we ook voor diegene bidden.
Vandaag doet Joni Visser examen in natuur-/scheikunde voor het VMBO-kader. Hoewel de andere leerlingen zenuwachtig en hyper om haar heen lopen, is Joni er heel rustig onder. Ze heeft al biologie en Nederlands achter de rug en dat viel haar mee. Vrijdag en volgende week woensdag zijn de laatste examens. Als Joni slaagt wil ze de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk in Hoofddorp gaan volgen.
Sharon Koehorst is bezig met het schrijven van haar eindscriptie voor de PABO. In het 'meesterstuk' zoals dat heet, moet ze laten zien dat ze competent is op zeven gebieden en dat moet ze bewijzen met foto's, filmpjes, artikelen en lesbeschrijvingen. Verder moet ze vertellen waar ze voor staat en hoe ze de toekomst ziet. De scriptie moet volgende week vrijdag ingeleverd worden. Na drie dagen hoort ze of het globaal goed is en na twee weken weet ze of ze bekwaam genoeg is. Dan volgt het eindgesprek eind juni en mag ze aan de slag als juffrouw van de basisschool.
Veel succes allebei!

3 opmerkingen:

monique zei

Ik ben geslaagd!!!!!!!!!!!!!
JOEPIE!!!!!!!!!!!

Groetjes, Joni

Sharon zei

Yes, mn meesterstuk is goedgekeurd! Nu alleen het CGI nog, ik ben er bijna!

Groetjes, Sharon

sharon zei

GESLAAGD!!! Eindelijk niet meer in de schoolbanken, maar lekker aan het werk!

Groetjes Sharon