dinsdag 2 maart 2010

Mis het niet!

De Vakantiebijbelclub is vandaag begonnen. Nadat alle kinderen zich ingeschreven hadden, begonnen we in de grote zaal met wat kinderliedjes, waarbij veel gebaren en bewegingen hoorden. Zr. Elly Koehorst had zich verkleed en vertelde het verhaal over de geboorte van Jezus. De kinderen luisterden met volle aandacht. Zr. Els Dubbelman had een 'hand'hondje meegenomen, dat door het ijs was gezakt. Hij ging de buurman bedanken, want die had hem gered. Ook wij moeten gered worden, door de Here Jezus. De tekst die de kinderen werd aangeleerd was Romeinen 10: 13. 'Een ieder die de naam van de Heer aanroept, zal worden gered.' .
Daarna gingen de kinderen van groep 1 t/m 4 knutselen. Dat vonden ze allemaal heel leuk om te doen.
De oudere kinderen mochten een workshop kiezen. Ze konden vandaag kiezen uit knutselen, dansen of een speurtocht. Weer terug in de grote zaal deden de kinderen het dansje dat ze geleerd hadden. Er werd een quiz gehouden met drie jongens tegen drie meisjes. De jongens wisten zich nog het meest te herinneren van het verhaal en wonnen elk een prijsje.
Daarna werd er nog een prijs uitgedeeld aan degene die op de verrassingsplaats zat en degene die had geraden hoeveel er in de snoeppot zat, mocht de snoepjes houden.
Morgen zijn er weer nieuwe kansen. De vakantiebijbelclub begint om tien uur en de ochtend duurt tot twaalf uur. Alle kinderen die op de basisschool zitten, zijn van harte welkom.

Geen opmerkingen: