donderdag 28 februari 2008

Vakantiebijbelclub goed bezocht


De vakantiebijbelclub is weer een groot succes geweest. Gemiddeld zeventig kinderen per dag wisten op dinsdag, woensdag en donderdag de weg naar ons gebouw te vinden. Alles stond in het teken van het thema: Blik op de levensweg. Overal hingen verkeersborden en ook de toneelstukjes en presentatie hadden wat te maken met het verkeer. Na inschrijving kregen alle kinderen een rijbewijs. Als ze alle dagen waren geweest en de bijbeltekst uit hun hoofd kenden, werden ze beloond met een kadootje. De tekst was: "En weest daders des woords en niet alleen hoorders" Jakobus 1: 22.
De eerste dag werd het verhaal van Naäman verteld. De tweede dag ging over Petrus in de gevangenis. De laatste dag was het verhaal van de jonge Samuël, die geroepen wordt door God.

Na het programma in de grote zaal gingen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar de door hen gekozen workshops. Ze konden koken, toneelspelen, dansen, knutselen of een krant maken. De kinderen van groep 1 t/m 4 maakten een leuk knutselwerkje in de koffieruimte. Ze kregen wat lekkers te drinken en eten.
De ochtend werd weer afgesloten in de grote zaal, waar nog meer kadootjes werden uitgedeeld aan degene die goed geraden had hoeveel snoepjes erin een pot zaten en aan wie geluk had om op de verrassingsplaats te zitten.

Geen opmerkingen: