zondag 23 december 2007

Goed verzorgde maaltijd


Het was een koude dag zaterdag. De warme soep die we van half twee tot half vier in de winkelcentra mochten uitdelen vond dan ook gretig aftrek. We deelden de folder Leven.nu en een uitnodiging voor de maaltijd uit. De reacties waren allerhartelijkst. Het was heel spannend hoeveel mensen er 's avonds zouden komen.

Om half zes stroomden de mensen binnen. De laatste hand werd nog aan de maaltijd gelegd. Een aantal tieners liep rond om te vragen wat iedereen wilde drinken. Na het gebed werd de soep rondgedeeld.
De volgende gang moesten de mensen zelf halen bij het buffet.
Het eten was geweldig verzorgd. Er was ruime keuze in vlees en groente en er waren diverse aardappelgerechten. Ter afsluiting was er nog een heerlijk toetjesbuffet en een kopje koffie.
Tijdens het eten was er live muziek. Geert speelde kerstliederen op de piano. Verder speelde Joni, Naomi en Monique als trio en ook een aantal kinderen bracht Ere zij God ten gehore.
Het was erg gezellig om met elkaar te eten. In totaal zijn er ongeveer zeventig mensen geweest, waaronder zo'n twaalf gasten. Sommigen waren meegenomen door vrienden, buren of bekenden, anderen hadden het in de krant gelezen en een enkeling kwam door het uitdelen van de soep. Na afloop kreeg iedereen het boekje 'Dineren met een volmaakte Vreemdeling' mee. De reacties over deze maaltijd waren erg positief.

1 opmerking:

Jeanette zei

We hebben echt heerljk gegeten! Bedankt!!